Thomas és barátai keresés

2010. november 28., vasárnap

Thomas 65 éves


Thomas, a gőzmozdony idén ünnepelte 65. születésnapját. Egy brit tiszteletes, W. Awdry keltette életre. Célja az volt, hogy felvidítsa kanyarós kisfiát. A történet azóta könyv és rajzfilm formájában is bejárta a világot. A könyvet 45 nyelvre fordították le, és több, mint 200 millió darabot adtak el belőle. A Thpomas and Friends hivatalos honlapját havonta 3 millióan keresik fel, és nepszerűsége egyre csak nő.

2010. november 17., szerda

Toby


Toby-t Sir Topham Hatt hozta a vasútjához, hogy kisegítse Thomas szárnyvonalát. Ő a 7-es számú barna villamos mozdony. Elég régimódinak néz ki, de ugyanakkor kellemesen természetesnek. Mindig szívvel, léllekkel, és nagy örömmel dolgozik, egyáltalán nem mondható rá, hogy lusta lenne. Nagyonis lelkes mozdony. Legtöbbször a bányák közelében tevékenykedik Henrietta körül.

2010. november 13., szombat

Ferdinand


Ferdinand egy szelíd, és kedves óriás, akinek hatalmas szíve van. Kissé mafla, ő a legnagyobb és leglassabb gőzmozdony. Sípjával képes különféle érdekes hangokat kiadni. Nem egy átlagos mozdony, az biztos. Gyakran hallani tőle, hogy "ez jó!" . A többiek kedvelik, ám a türelmetlenebbeket sokszor felidegesíti lassúságával.

2010. november 2., kedd

Jeremy


Jeremy egy általában vidám, sugárhajtású repülőgép, aki hajlamos kicsit nagyon túlbecsülni magát. Jeremy élvezi, hogy képes olyan dolgokra, amelyre mások nem ,viszont azt inkább figyelmen kívül hagyja, amit mások tudnak, ő viszont nem. Aztán végülis szerves részévé válik a csapatnak. Minden hibája, és nagyképűségének ellenére nagyon hasznossá válik a többiek számára, elsősorban szárnyainak köszönhetően. Végsősoron nem rossz lelkű repülő, csak hajlamos megfeledkezni alapvető dolgokról.