Thomas és barátai keresés

2010. október 28., csütörtök

Caroline


Caroline egy vintage autó, aki roppantul élvezi az utazást Sodor csodálatos vidékein. A hegyeket, a völgyeket, az edők látványát, a vízeket. Nem szeret gyorsan hajtani, mivel egyrészt motorja hajlamos túlmelegedni, másrészt szeret lassan gurulni, és csodálni a gyönyörű tájat. Nagyon kedveli, becsüli, és tiszteletben tartja a mozdonyokat.

2010. október 21., csütörtök

Lady Hatt


Lady Hatt Sir Topham Hatt, azaz a Kövér Ellenőr felesége. Egy nagyon kedves, és érzékeny hölgy, akinek hatalmas szíve van. A mozdonyok és járművek nagyon szeretik őt. Gyakran látogatja a vasútat, és / vagy utazik valamelyik kocsiban, leginkább Annie-ben vagy Clarabel-ben. Lady Hatt általában dícséri a mozdonyokat jócselekedeteik miatt. Thomas is nagyon kedveli őt, egy segítőkész és gyengéd nőnek tartja. Szereti és tiszteli férjét, és próbálja támogatni mindenben.

2010. október 17., vasárnap

Sir Topham Hatt


Sir Topham Hatt a Sodor-i vasút igazgatója. Feladata felügyelni, hogy a vonatok mindig pontosak és hasznosak legyenek. Nagyon kemény ember, megköveteli a szilárd fegyelmet, de a maga módján szereti a gőzmozdonyokat, a személyzetet, és foglalkozik velük. Eredetileg vasúti mérnök volt, és onnan lépett feljebb a ranglétrán jelenlegi pozíciójába. Mindenki jól tudja, hogy Sir Topham Hatt mennyi mindent tett a vasútért.

2010. október 5., kedd

Smudger


Smudger egy vakmerő, keskeny nyomtávú mozdony volt, aki mindig gyorsan hajtott és többször durván kisiklott. Nem tanult a leckéből, így az igazgató úgy döntött. hogy korlátozza őt. Nem volt soha rossz lelkű, viszont féktelen, félelmet nem ismerő, gondatlan magatartása mindig veszélybe sodorta. Ezen kívül fenyegetést jelentett a többi mozdony számára is.