Thomas és barátai keresés

2010. szeptember 28., kedd

Oliver


Oliver a 11-es számú zöld gőzmozdony. Annak idején Toad mentette meg attól, hogy Douglas leselejtezze. Szegény Oliver elég gyatrán nézett ki. Aztán kapott egy réteg új zöld festéket, és azóta büszkén működik a Duck szárnyvonalon. Örökké hálás lesz Toad-nak, hogy segített neki. Amúgy rendkívül barátságos, jószívű, és nagyjából már az önbizalma is helyrejött. Persze ugyanakkor kellőképpen szerény is.

2010. szeptember 22., szerda

Whiff


Whiff külseje és szaga, úgymond meglehetősen egyedi. Egy vidám kis gőzmozdony, aki egy igazán különleges munkát végez: ő gyűjti össze a szemetet Sodor szigetén! Whiff egyáltalán nem törödik megjelenésével, inkább csak arra koncentrál, hogy a rá bízott munkát kifogástalanul elvégezze. Whiff szereti összegyűjteni a szemetet, viszont látása nem a legjobb. Tulajdonképpen szemüvege nélkül az orra hegyéig sem lát el.

2010. szeptember 16., csütörtök

S.C. Ruffey


S.C. Ruffey egy öreg és tapasztalt teherautó, aki egy rendkívül kellemetlen figura. Általában nagyon rossz hozzáállás jellemzi, mármit ami az élet dolgait és az egyéb járműveket illeti. Nagyon durva szokásai vannak, és nagyon élvezi, ha bajt okozhat. Olivér Yardjánál dolgozik. Nem egy közkedvelt karakter.

2010. szeptember 9., csütörtök

Murdoch


Murdoch egy hatalmas mozdony, 10 kerékkel. Azért hozták a szigetre, hogy segítse az árufuvarozást, és mert rendkívül jó a terhelhetősége. Ugyanakkor olyanfélénk, mint amilyen erős, gyakran keresi a csendet és nyugalmat. Nem magának való, de néha jól esik neki a magány. Egy kis relaxáció mindig jót tesz. Nagyon jó lelkű és segítőkész, soha nem ijed meg egy kis munkától.

2010. szeptember 1., szerda

Neville


Neville egy gőzmozdony, aki úgy néz ki, mint egy dízel. Lelkes, barátságos, és mindig kész segíteni a csapaton. Nem haragtartó, és mindig lehet találni egy mosolyt az arcán. Bár ennek ellenére könnyen elszomorodik, ha valami nem úgy sikerül, ahogy ő azt elgondolta, és képes magát napokon keresztül rágni egy-egy ballépésen.